Type III/#D36: Tina Sarah Blacker, alias “Tina Louise”

Blacker, Tina Sarah ns6
Blacker, Tina Sarah ns5
Blacker, Tina Sarah ns4
Blacker, Tina Sarah ns3
Blacker, Tina Sarah ns2, alias 'Tina Louise'